Amber Rouz javno priznala: Ne pamtim s koliko sam muškaraca spavala

Nema vremena da broji

Amber Rouz javno priznala: Ne pamtim s koliko sam muškaraca spavala

Bivša djevojka Kanje Vesta i bivša supruga Viz Kalifa u svom je showu otvoreno pričala o seksu. Ukupan broj svojih seksualnih partnera ne zna, jer, kaže, nema vremena za brojanje.

- Imam 32 godine, bila sam svuda, nemam vremena sjediti i brojati, kazala je Amber Rouz u svom showu koji se prikazuje na VH1 televiziji. Ali kada bi ih brojala, nije sigurna kako bi to učinila .

- Bilo je puno puta kada je penis samo kratko bio u meni. To sam stalno radila, bila sam kraljica toga. Broji li se to? - pitala se Rouz. Amber je kao gosta u emisiju pozvala repera Ti Dola Singa, koji je zaključio da broj seksualnih partnera nije bitan. -

Znam da je otrcano, ali stvarno mi nije važno. Kada kaže 10, vjerojatno misli na 100 - našalio se reper, koji se privatno druži s Amberinim bivšim mužem, Viz Kalifom. Rouz je kasnije dodala da ju rijetko koji muškarac potpuno zadovolji te da joj 'dođe da pred njim masturbira kako bi mu pokazala kako se to pravilno radi'. 

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.