U Štrpcu ubijene dvije starice, mještani uznemireni
Ilustracija

Živjele u neposrednoj blizini srednje škole

U Štrpcu ubijene dvije starice, mještani uznemireni

U Štrpcu je ubijena Draginja Nikolčević, a u njenom komšiluku policija je našla tijelo još jedne žene čiji će identitet biti naknadno saopšten, potvrdio je direktor Srednjoškolskog centra u Štrpcu, u južnoj srpskoj pokrajini, Predrag Krstić.

Krstić je rekao da su dvije žene živjele u kućama u neposrednoj blizini škole, prenosi Mondo.

Prema njegovim riječima, staricu Nikolčević (80) zaklanu sinoć je našla policijska služba koja je tijelo odmah prebacila na obdukciju u Prištinu.

"Jutros je policija u susjednoj kući pronašla tijelo takođe jedne starice i njeno tijelo je prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti smrti", rekao je Krstić.

On je rekao da je ovaj zločin uznemirio mještane.

"Za ponedjeljak planiramo da održimo protest ispred škole jer je ovaj zločin, ma ko da ga je počinio, unio uznemirenje i kod roditelja i kod profesora", rekao je Krstić. 

On je dodao da policija od jutros obavlja uviđaj.

Ubistvo starica u Štrpcu potvrđeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi, u kojoj kažu da će naknadno objaviti saopštenje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.