Bošnjački savez će podržati listu koja najbolje štititi interese Bošnjačkog naroda
Senad Dlakić

Dlakić poručio

Bošnjački savez će podržati listu koja najbolje štititi interese Bošnjačkog naroda

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Bošnjačkog saveza Crne Gore razmatrana je trenutna politička situacija i položaj Bošnjaka u Crnoj Gori i izvršena je analiza u vezi načina izlaska na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Zauzet je stav da nije bitno da li će, i ko će dobiti koju funkciju u okviru jedne političke projekcije ali  je bitno jedinstvo naroda radi postizanja što boljeg izbornog rezultata one izborne liste koja će najbolje štititi interese Bošnjačkog naroda", naveo je predsjednik Bošnjačkog saveza CG, Senad Dlakić.

On je istakao i da će se Bošnjački savez veoma brzo izjasniti koji je to politički subjekat kojem će se dati podrška na predstojećim parlamentarnim izborima a pri tome će, kako je dodao, iznijeti i razloge odluke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.