Podgoričanin Bojan Prelević najbolji golgeter i u Madridu (VIDEO)
Bojan Prelević, privatna arhiva

Zadivio stručnjake kraljevskog kluba

Podgoričanin Bojan Prelević najbolji golgeter i u Madridu (VIDEO)

Bojan Prelević(9) mladi talentovani crnogorski fudbaler danas završava učešće na kampu kraljevskog kluba Real Madrid, gdje je svojom igrom zadivio najveće stručnjake za talente.

Bojan je u Madridu  na treninzima pokazao sjajnu, tehniku, taktiku, brzinu i dribling.

Rezultat toga su naravno i golovi budući da je Bojan postigao 10 na tri utakmice, čime je  opravdao učešće na prestižnoj fudbalskoj akademiji u Madridu i dokazao da je velika nada crnogorskog fudbala.

Bojan je oduševljen akademijom, treninzima i stadionom. Imao je priliku  da posjeti muzej Reala gdje je uživao u zlatnim loptama Ronalda i svim peharima i trofejima kraljevskog kluba.

14088774208848007470953938609845n

Zvaničnu odluku iz Real Madrida, aktuelni član FK Kalčo, očekuje u septembru.

1406401117645506637678724649513213120418950n

Mi mu želimo da neko od tih sjanih odličja u budućnosti bude i njegovo, a sudeći po dosadašnjim rezultatima Bojan je na sigurnom putu da to i ostvari.

Dvije godine zaredom proglašavan je za najboljeg igrača Đetić lige gdje je, prve sezone postigao 116 a u drugoj 122 pogotka.

U aprilu je bio najbolji igrač Dalmatinskog kupa gdje je nastupio sa reprezentacijom Crne Gore.

Podsjetimo, prošao je već kampove FK Partizan i FC Atalante, takođe i SV Hamburga.

                                     

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.