Udes na putu Bijelo Polje - Mojkovac, poginule dvije osobe
Ilustracija

Oko 12 sati

Udes na putu Bijelo Polje - Mojkovac, poginule dvije osobe

Danas oko 12 sati kod Slijepča mosta, na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe.

U udesu su poginuli Miloje Radojičić (69) iz Kragujevca i njegova supruga Dragana (67). 

Radojičićeva supruga zadobila je teške povrede i  u kritičnom stanju je prevezena u podgorički klinički centar, da bi na putu ka ustanovi preminula.

Do udesa je došlo kada je putnički automobil kragujevačkih registarskih oznaka udario u kamion.

Dok je trajao uviđaj, saobraćaj tom dionicom bio je u prekidu u oba smjera tako da su se formirale kilometarske kolone vozila.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.