Keti Peri otkrila kako se bori protiv stresa:Moj psihijatar mi pomaže da ostanem normalna
Keti Peri

Ne pije lijekove

Keti Peri otkrila kako se bori protiv stresa:Moj psihijatar mi pomaže da ostanem normalna

Keti Peri (31) već godinama redovno ide kod psihijatra. Kaže da joj to pomaže u očuvanju zdravog razuma.

" Ne pijem nikakve lijekove, ali teško je ostati normalan. Imaš osjećaj kao da voziš raketu, sve je jako turbulentno i brzo, pa čovjeku treba pomoć. Pronašla sam je u terapiji", priznala je Keti. 

Pjevačica je u vezi sa osam godina starijim glumcem Orlando Blumom. Bila je u braku sa Raselom Brendom, koji ju je na svom mogućem koraku javno ponižavao. Keti se zabavljala i sa Džonom Majerom. 

Strani mediji navode da ona i Blum planiraju porodicu.

Super žena/B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.