Bolnica nije htjela da mu obezbijedi transport: Mrtvu suprugu nosio na ramenima (Video)

Indija

Bolnica nije htjela da mu obezbijedi transport: Mrtvu suprugu nosio na ramenima (Video)

Jedan muškarac iz Indije morao je na ramenima da nosi svoju mrtvu suprugu kilometrima, zato što bolnica nije htjela da mu obezbijedi transport, ali su ga primorali da što prije odnese ženu iz mrtvačnice i oslobodi mjesto.

Supruga nesrećnog čovjeka koja ima 42 godine preminula je od tuberkuloze.

Dana Madži nije imao izbora zato što nije mogao da plati privatni prevoz, pa je iz bolnice u indijskom gradu Bavanipatna krenuo s mrtvom suprugom uvijenom u ćebad koju je prebacio preko ramena.

"Rekao sam nadležnima u bolnici da sam siromašan čovjek i da ne mogu da platim vozilo. Nastavio sam da ih molim da pomognu, ali rekli su da ne mogu", rekao je Madži.

Kuća mu je od bolnica udaljena oko 60 kilometara. Međutim, nesrećeni čovjek je leš nosio nešto više od 11 kilometara.

Nesrećni čovjek je zajedno sa svojom maloljetnom ćerkom na ramenima nosio leš, sve dok šokirani građani nisu pozvali nadležne. Nakon 11 kilometara pješačanja s lešom stigla su kola hitne pomoći i preuzela tijelo.

 Iz bolnice su demantovali da nisu htjeli da pomognu čovjeku, već da je on sam uzeo ženin leš i krenuo.

Međutim, njegova priča je totalno suprotno.

Kada su se pojavili šokantni snimci ovog jadnog čovjeka i njegove 12-godišnje ćerke kako šetaju s lešom supruge i majke, nadležni su zatražili hitnu istragu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.