Ovako su muzičari iz Kazahstana otpjevali pjesmu Miroslava Ilića

Dobro se snašli

Ovako su muzičari iz Kazahstana otpjevali pjesmu Miroslava Ilića "Luckasta si ti" (Video)

Tokom posjete predsjednika Kazahstana Nusurltana Srbiji otkrivena je bista kazaškom pjesniku Žambilu Žabajevu.

Otkrivanju biste su prisustvovali i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Aleksandar Vučić, više članova vlade dvije zemlje i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Spomenik kazaškom pjesniku, na koji su vijence položili dva predsjednika, se nalazi ispred poslovne zgrade "Energoprojekt holding" u Bulevaru Mihajla Pupina.

Tom prilikom je održan kulturno-umjetnički program, na kojem su, između ostalo, muzičari iz Kazahstana otpjevali pjesmu Miroslava Ilića "Luckasta si ti". Oni su se poprilično dobro snašli u izvođenju pjesme, a podršku su dobili i od predsjednika Srbije koji je sa njima zapjevao iz publike.
 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.