Rožaje: Dijelili prvacima udžbenike i školski pribor
Akcija Mladih Socijaldemokrata u Rožajama

Akcija Mladih Socijaldemokrata

Rožaje: Dijelili prvacima udžbenike i školski pribor

Omladina Socijaldemokrata Rožaje organizovala je danas na Gradskom trgu, akciju u okviru koje su donirani udžbenici i školski pribor za đake prvake, porodicama koje žive u stanju socijalne potrebe.

- Za razliku od nekih drugih opština, koje su obezbijedile besplatne udžbenike za mališane koji kreću u prvi razred, u našoj opštini to nije bio slučaj. Ovom akcijom željeli smo da na određeni način pomognemo roditeljima koji su u teškoj materijalnoj situaciji, te nijesu u mogućnosti da djeci obezbijede udžbenike i pribor kako bi nesmetano mogli da učestvuju u nastavi- saopštile su mlade Socijaldemokrate Rožaja.

Ističu da jenjhiova društvena obaveza da daju svoj doprinos, pokažu solidarnost i obezbijede sugrađanima bolje uslove za obrazovanje i napredovanje.

- Ovakve aktivnosti treba da postanu praksa, jer je na svima nama određena odgovornost u pogledu stvaranja jednakih mogućnosti za obrazovanje.Stoga, namjeravamo da i u narednom perodu iniciramo ovakve i slične aktivnosti, jer je to u interesu ne samo onih kojima direktno pomažemo, već i cjelokupne zajednice- navode Mladi SD-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.