Odbojkašice pripreme nastavljaju u Baru, Nešić skratio spisak

Završile prvi dio priprema u Bijelom Polju

Odbojkašice pripreme nastavljaju u Baru, Nešić skratio spisak

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore danas je završila prvi dio priprema u Bijelom Polju za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Naša selekcija će nakon slobodnog dana, od četvrtak nastaviti sa radom u Baru.

"U Bijelom Polju su naše odbojkašice imale odlične uslove za rad i OSCG ističe zahvalnost Opštini Bijelo Polje, Odbojkaškom klubu Jedinstvo Bemax i hotelu Franca na domaćinstvu", piše na internet stranici OSCG.

Sportski direktor OK Jedinstvo, Slobodan Šebek, sinoć je uručio poklon našim najboljim odbojkašicama – tortu u obliku odbojkaške lopte i time poželio uspješan nastup u kvalifikacijama.

Selektor Dragan Nešić skratio je spisak i odlučio se za igračice koje će nastaviti pripreme i konkurisati za tim koji će predstavljati našu zemlju u kvalifikacijama.

Spisak selektora Nešića:

Tehničari: Evgenija Milivojević (Galeb), Tamara Roganović (Tent), Marija Bojović (Luka Bar);

Primači: Tatjana Bokan (Pgn Popsivo), Ksenija Ivanović (Telekom Baku), Dragana Peruničić (Amiens), Danijela Džaković (Jedinstvo Uzice), Jelena Cvijović (Asc Penicilina Iasi);

Korektori: Nikoleta Perović (Csu Targu Mures), Katarina Budrak (Morača);

Srednji blokeri: Andrea Laković (Usc Munster), Ana Otašević (Developres Rzeszow), Marija Milović (Stella Calais);

Liberi: Melisa Cenović (Amiens), Ksenija Dević (Luka Bar).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.