Strahinja Kuburović prvo pojačanje OK Jedinstvo Bemax
Strahinja Kuburović

Strahinja Kuburović prvo pojačanje OK Jedinstvo Bemax

Odbojkaški klub Jedinstovo Bemax dogovorio je saradnju sa 28-godišnjim Strahinjom Kuburovićem, nekadašnjim juniorskim reprezenativcem Srbije.

Kuburović igra na poziciji tehničara i to je pozicija za koju je stručni štab ocijenio da je neophodno dovesti pojačanje.

"Mi smo saradnju sa Strahinjom dogovorili na obostrano zadovoljstvo, jer su nam se ambicije poklopile i nije nam trebalo mnogo vremena da usaglasimo sve detalje. Radi se o iskusnom igraču, koji će podići kvalitet naše igre i možemo reći da će biti veliko pojačanje za naš klub. Saradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produženja", naveo je Slobodan Šebek, sportski direktor OK Jedinstvo Bemax.

Kuburović je počeo karijeru u Mladom radniku iz Požarevca, a igrao je i u Banatu iz Vršca, Pro Tentu, Smederevu, Marčiolu iz Slovenije, Kazahromu iz Kazahstana, subotičkom Spartaku, slovenačkoj Novoj Gorici, Kosovskoj Mitrovici i Nišu.

Iz OK Jedinstvo Bemax ističu da pregovaraju sa još nekoliko igrača i trude se da do početka priprema dogovore saradnju sa njima, dok će svi igrači koji su bili nosioci igre prošle sezone potpisati nove ugovore.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.