Indijac gutao po nož dnevno skoro 2 mjeseca:Neću to ponoviti!
Foto:AP/ Prabhjot Gill

Ljekari mu spasili život

Indijac gutao po nož dnevno skoro 2 mjeseca:Neću to ponoviti!

Indijski policajac, koji je za dva mjeseca progutao 40 noževa, izjavio je danas da su ga "duhovne sile" natjerale da to uradi.

Njemu su, nakon što je u bolnicu došao žaleći se na jak bol u stomaku, noževi uklonjeni posle uspješne petočasovne operacije u sjevernom gradu Amricar.

"Ne znam zašto sam to uradio, ali iza toga stoji neka duhovna sila", rekao je neimenovani policajac (42) iz države Pendžab, koji je i otac dvoje djece, prenosi AFP. 

Prema njegovim riječima, sve je počelo u junu kada je prvi put progutao nož i "uživao u tom osjećanju".

"Uskoro je postalo navika", rekao je on. 

Indijski policajac je, međutim, rekao da ne bi to ponovo uradio. 

"Uzimao sam jedan nož dnevno oko dva mjeseca. Nikada nisam osjećao da će mi to nauditi, ali kada je počelo da me boli, došao sam u bolnicu. Neću to ponoviti. Drago mi je da su mi spasili život i želim da se vratim svojoj porodici", rekao je Indijac.

Ljekari su rekli da su prvobitno mislili da boluje od tumora, nakon što su na skeneru vidjeli veliku čvrstu masu, ali su kasnije otkrili više desetina noževa na rasklapanje. 

"Odmah smo ga pripremili za operaciju i uklonili noževe. Bilo je krvarenja jer su neki bili rasklopljeni", rekao je jedan od hirurga Radžinder Radžan za AFP izrazivši ujedno sumnje da njegov pacijent boluje od depresije. 

Iako proces oporavka nakon operacije protiče dobro, Indijac će proći psihološku procjenu prije nego što bude pušten iz bolnice, dodao je Radžan. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.