Ilustracija

Poraženi od Italije 12:10

"Ajkule" bez medalje

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Italije 12:10 (2:1, 3:3, 4:3, 3:3) u meču za treće mjesto na olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Crnogorski vaterpolisti još uvijek nemaju olimpijsku medalju, a treći put uzastopno igrali su za bronzu.

Najefikasniji u italijanskoj selekciji bio je Kristijan Prešuti sa četiri, Valentino Galo je postigao tri, Nikolas Prešuti dva, a po gol Pjetro Filjoli, Alesandro Nora i Mateo Aikardi.

U našoj reprezentaciji najbolji je bio Mlađan Janović sa tri, Darko Brguljan i Aleksandar Ivović po dva, a po gol Filip Klikovac, Saša Mišić i Aleksandar Radović

Za zlatnu medalju, večeras u 22 sata i 50 minuta, igraće Srbija i Hrvatska.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.