Crnogorski vaterpolisti danas igraju za bronzu
Foto:wpolo.me

RIO 2016

Crnogorski vaterpolisti danas igraju za bronzu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas protiv Italije za bronzanu medalju na olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru.

Crnogorski vaterpolisti nemaju olimpijsku medalju a treći put uzastopno igraće za bronzu. Italija je u Londonu igrala finale, ali je izgubila od Hrvatske.

''Dobro poznata situacija, i meni i većini igrača. Da nam je neko ponudio ovakvu priliku prije Igara, prihvatili bismo je, jer nismo došli kao favoriti. Mislim da smo zaslužili medalju radom i željom, ali moramo to da pokažemo u bazenu. Bitno je da otvorimo utakmicu na pravi način, jer ako ne krene dobro teško se vraćati. Zato je važna psihološka stabilnost na početku i to bi moglo da presudi. Odbrana nas je držala do meča sa Hrvatskom. Ima dana kada ne ide, ali bez odbrane ne možemo da funkcionišemo kao tim. Sve smo bazirali na igru na manji broj golova, moramo tako i danas. Tako je bilo u Beogradu, pa smo bili jači. Najvažnije da našim potezima ne dajemo šansu da logistika, koju će Italija imati, ne dođe do izražaja'', kazao je selektor Vladimir Gojković.

Duel Crne Gore i Italije počeće u 18 sati. Direktan prenos meča naše selekcije možete pratiti na TVCG.

Za zlatnu medalju, u 22 sati i 50 minuta, sastaće se Srbija i Hrvatska.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.