Prirodniji način za postizanje gustih obrva  (VIDEO)
Foto:Screenshot

Rezultat je fantastičan

Prirodniji način za postizanje gustih obrva (VIDEO)

Da li je vrijeme da zaboravimo na japansko iscrtavanje? Ova djevojka tvrdi da ima mnogo bolji i prirodniji način za postizanje gustih obrva!

Stefani Landž je prilično uticajna mejkap blogerka čiji se savijeti obično slušaju sa pažnjom. Međutim, njena nova ideja u vezi sa postizanjem gušćih obrva je prilično diskutabilna.

Naime, kako sama kaže, dok je jednom prilikom lijepila vještačke trepavice, pomislila je kako uopšte ne bi bilo loše kada bi očerupala malo dlačica sa njih i polijepila ih na obrve. Međutim, u tome ju je spriječila činjenica da su trepavice crne, a njene obrve svijetle. Ipak, riješila je da ne odustane od svoje ideje, pa je smislila novu foru - odsjekla je krajeve kose i njih nalijepila na obrve.

119087obrvepokr630x0

Ona je krajeve svoje kose na obrve prilijepila na obrve običnim lijepkom za trepavice, i kaže da mogu da izdrže na licu par nedelja.

Šta vi kažete, da li biste probale ovu tehniku? Cijelo uputstvo pogledajte ovdje:

Žena Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.