Vrijeme da
Foto: Reuters

Polufinale OI

Vrijeme da "ajkule" uzmu medalju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas protiv Hrvatske polufinalni duel olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Naš golman, Miloš Šćepanović kazao je uoči meča da smatra da je došlo vrijeme da "ajkule" uzmu medalju.

Crnogorski i hrvatski vaterpolisti bili su rivali u grupi, u prvoj fazi takmičenja, kada se Hrvati bili bolji.

Hvatska je bila uspješnija i u polufinalnom duelu Igara u Londonu i na putu do zlatne medalje eliminisala crnogorske vaterpoliste. 

Selektor Vladimir Gojković, koji je igrao u polufinalu u Londonu, smatra da je utakmica protiv Mađara recept za večerašnji duel.

Crnogorski vaterpolisti nastup u polufinalu izborili su pobjedom protiv Mađarske, nakon boljeg izvođenja peteraca, 13:11, dok je Hrvaska eliminisala Brazil 10:6. 

Polufialni duel Crne Gore i Hrvatske počeće u 17 sati i 20 minuta uz prenos na TVCG.

U drugom polufinalu, u 21 sat i 30 minuta, igraće Srbija i Italija.

Mina/RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.