Bolt, Blejk i Getlin u polufinalu trke na 200 metara
Foto: indianexpress.com

RIO2016

Bolt, Blejk i Getlin u polufinalu trke na 200 metara

Jamajčanski atletičar Jusein Bolt plasirao se danas u polufinale trke na 200 metara nakon što je u kvalifikacijama zauzeo 15. mjesto rezultatom 20,28 sekundi, a isto vrijeme ostvario je i Francuz Kristof Lemetr.

"Jutarnje takmičenje, ja nisam osoba za jutro... Došao sam da se plasiram u polufinale i to sam uradio", rekao je Bolt, prenosi Beta.

Najbrži u kvalifikacijama bio je Kanađanin Andre De Gras rezultatom 20,09. On je u Riju osvojio bronzu u trci na 100 metara, kada je bio iza Bolta i Amerikanca Džastina Getlina.

U polufinalu su, između ostalih i Jamajčanin Johan Blejk (20,13) i Amerikanci Lašon Merit (20,15) i Džastin Getlin (20,42).

Polufinalne trke na programu su u noći između srijede i četvrtka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.