Dvanaestogodišnja Zara Korać pobjednica Luštica Bay golf takmičenja
Ilustracija

Talentovana mlada golferka

Dvanaestogodišnja Zara Korać pobjednica Luštica Bay golf takmičenja

Dvanaestogodišnja Zara Korać pobjednica je Luštica Bay golf takmičenja koje je za vikend održano na golf vježbalištu Luštica Bay.

Talentovana mlada golferka ostvarila je 20 poena čime se u „chiping“ kategoriji plasirala ispred za dva poena lošijeg Gorana Radonjića i trećeplasirane Slobodanke Bobe Šćekić koja je osvojila 17 poena.

Na takmičenju je učestvovalo oko 30 takmičara. U „pating“ takmičenju najbolji je bio Saša , drugo mjesto je osvojio Aleksandar Vasić a trećeplasirani je Luka Principe.

U pozadini takmičenja, posmatrači takmičenja i zaljubljenici u aktivan život, isprobali su tek postavljene Luštica Bay markere za popularne selfije.

„Postavili smo dva „selfi“ markera gdje ljubitelji fotografije mogu da se fotografišu u nestvarnom krajoliku odakle se pruža pogled i na otvoreno more. Naši golferi i gosti juče su bili oduševljeni ovom idejom“, saopštila je Slavica Milić, izvršna menadžerka u marketingu Luštica Development.

Selfiespot1

Golf vježbalište Luštice Bej je već tradicionalno domaćin škole golfa za djecu i odrasle, časova jedrenja i veslanja na dasci.

Radno vrijeme vježbališta je svakog dana od 8 do 12 časova i od 17 do 21 čas.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.