Norveška bolja

"Lavice" upisale četvrti poraz

Rukometašice Crne Gore poražene su od Norveške 28:19, u meču četvrtog kola grupe A olimpijskog turnira u Riju.

To je za crnogorski tim bilo četvrti poraz, a Norvežanke su došle do treće pobjede.

Opet su "lavice" loše ušle u meč, pošto je Norveška povela 3:0. Naša selekcija se trgla nakon toga i u 11. minutu stigla do izjednačenja 4:4.

Bilo je to, međutim, kratkog daha, pošto su Norvežanke preko kontri brzo došle do ubjedljivih sedam golova prednosti (13:6).

Na poluvremenu je bilo plus pet za Loke i drugarice.

U nastavku je Norveška lako kontrolisala dešavanja na parketu, a sve je krunuisala serijom 4:0 u samom finišu za konačnih 28:19, prenosi Rtcg.

U našem timu nije bilo Bojane Popović, a priliku je dobila Marija Jovanović.

Đurđina Jauković je bila najefikasnija sa pet golova, Katarina Bulatović je dodala četiri,a Rajčić je zabilježila 15 odbrana.

Na drugoj strani Nora Merk je postigla šest golova, dok je Grimsbo upisala 20 odbrana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.