Novak progovorio o suzama u Riju: Emocije su to, bio sam jako potresen...
Novak Đoković

Nakon pet dana otvorio dušu

Novak progovorio o suzama u Riju: Emocije su to, bio sam jako potresen...

Prošlo je pet dana od eliminacije Novaka Đokovića na startu Olimpijskih igara i danas na sve posmatra dosta drugačije. On je za "Blic" ispričao zašto je zaplakao i kako se danas osjeća.

Poraz Novaka Đokovića u prvom kolu olimpijskog turnira od Huana Martina del Potra (7:6, 7:6) bio je senzacija o kojoj će se sigurno pričati još neko vrijeme. Nole je rastužio brojne navijače ne samo u Srbiji, već i širom svijeta, ali je sigurno bilo najteže njemu samom.

Novakove suze poslije meča su obišle svijet, mnogi saosećaju s njim, čak i rivali iz vrha ATP liste koji su mu dali podršku u teškim trenucima. Dok je Novak plakao, nekima se potkao i smješak - a evo šta on ima da kaže o svemu tome.

- Znate, emocije su to. Ne gledam na plakanje kao na tugu, nego na oslobađanje nekih emocija koje su se taložile, stvarale određeno breme zbog važnosti Olimpijskih igara. Bio sam jako potresen što sam ispao rano. Naravno, njihova podrška mi mnogo znači. Evo sada, nekoliko dana nakon ispadanja u singlu i dublu, stvari se sagledavaju iz drugačije perspektive. Svima nam je lakše. Nisam jedini kome je stalo. Trudio sam se koliko sam mogao, ali sport je to - kaže Đoković za „Blic”.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.