Đoković poslao poruku podrške srpskim sportistima koji nastupaju na OI (Foto)
Novak Đoković

Snaga zajedništva

Đoković poslao poruku podrške srpskim sportistima koji nastupaju na OI (Foto)

Novak Đoković, najbolji teniser na svijetu, poslao je poruku podrške svim srpskim sportistima koji nastupaju na OI.

Nole je prvo izgubio u singlu od Martina Del Potra, nakon čega je u suzama napustio teren. Kao da to nije bio dovoljan udarac, on i Zimonjić eliminisani su u dublu.

"Dragi prijatelji i kolege, predivno je bilo provoditi vrijeme ovih dana sa vama u Olimpijskom selu. Izuzetno smo vam svima zahvalni na ukazanom prijateljstvu i ljubaznosti. Uživali smo svim srcem i bićem i najljepše utiske nosimo sa sobom u dalje vjroevanje pobjeda na svim frontovima. Neka vas snaga zajedništva nosi i daje neophodnu energiju u svakom trenutku. Volimo vas", stoji u Novakovoj poruci.

CplWGxuXgAA4awACplWGxuXgAA4awA

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.