Foto: Twitter,IHF

Utakmica trećeg kola Grupe A

"Lavice" poražene i od Rumunije

Rukometašice Crne Gore poražene su od Rumunije sa 25:21 u utakmici trećeg kola Grupe A olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Ponovo su ”lavice” bile daleko od svoje prepoznatljive igre, nijesu imale rješenje za raspoloženu Kristinu Neagu, i sada imaju minimalne šanse da se domognu eliminacione faze. Rumunke su pobjedom od 25:21 stigle do prvog trijumfa. 

Rukometašica Budućnosti Kristina Neagu postigla je prvi gol na meču, brzo je poravnala Kaća Bulatović. Igrao se gol za gol, prvo vođstvo imali smo u 11. minutu preko Milene Raičević za 4:3, ali je naša reprezentativka brzo zaradila dva isključenja.

Na sredini poluvremena vodili smo 6:5 golom Katarine Bulatović, na pet minuta do kraja prvog dijela ista igračica je pogodila prvi put za izjednačenje 8:8, a onda i za vođstvo. O, serija Rumunki od tri gola koje odlaze na pauzu sa prednošću od 11:9.

Kaća Bulatović je na startu drugog poluvremena, pored golmanke Raičić, bila jedina raspoložena u našim redovima, držala je ”lavice” u igri, u 42. Minutu Bojana Popović je pogodila i smanjila na 14:13, ali slijedi serija od dva gola Rumunki za +3.

Sa dva gola Rade Petrović prišli smo na gol, a na 15. minuta do kraja novi gol Neagu za 18:15. U 50. minutu Rumunke idu i na +4, a četiri razlike bilo je i na pet minuta do kraja 22:18. ”Lavice” do kraja nijesu uspjele ni da priprijete, na kraju poraz od 25:21. Kristina Neagu postigla je čak 10 golova!

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.