Normalno je da Đoković nekad izgubi
Đoković i Nadal

Nadal stao u odbranu srpskog tenisera

Normalno je da Đoković nekad izgubi

Španski teniser Rafael Nadal stao je u odbranu Novaka Đokovića poslije rane eliminacije sa Olimpijskog turnira u Riju i poručio da je normalno nekad da se izgubi.

"Uvijek je iznenađenje kada prvi teniser svijeta izgubi. Ne možemo više da tražimo od Novaka. Mislim da je nevjerovatno sve što je uradio i naravno da može da izgubi. Teško je ponoviti takve uspjehe i normalno je da dođu trenuci kada poražen napustiš teren", rekao je Nadal u Riju, prenosi Tanjug.

Nadal je izjavio da je Đoković imao težak žrijeb u prvom kolu turnira protiv Argentinca Huana Martina Del Potra, koji je slavio 7:6, 7:6.

"Del Potro je jedan od najboljih tenisera na svijetu i Đoković je već na startu imao jakog rivala. Težak žrijeb za njega", zaključio je Nadal, osvajač zlatne olimpijske medalje u Pekingu 2008. godine.

Nadal je stigao do osmine finala u pojedinačnoj konkurenciji i očekuje ga duel sa Francuzem Žilom Simonom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.