Mari i Nadal lako do osmine finala

Mari i Nadal lako do osmine finala

Endi Mari i Rafael Nadal ostvarili su sigurne pobjede i plasirali su se u sominu finala olimpijskog turnira.

Drugi igrač svijeta nije imao nikakvih problema protiv Argentinca Huana Monaka, pa je slavio u dva seta sa 6:3, 6:1.

Mari je u prvom setu ispustio jedan servis gem, ali u preostalom dijelu meča je dominirao, pa Monako nije imao nikakvu šansu. Njegov rival u borbi za četvrtfinale biće Benoa Per ili Fabio Fonjini. 

Lako je do osmine finala stigao i Rafael Nadal koji je pobijedio Andreasa Sepija sa 6:3, 6:3. Nadal je u drugom gemu napravio brejk i zahvaljujući tome je dobio prvi set. 

U drugom je do brejka stigao u trećem gemu, a i meč je okončao brejkom – 6:3. 

Nadalov sledeći rival u Riju biće Francuz Žil Simon koji je sa 7:6, 6:2 pobijedio Japanca Sugitu. Veliko iznenađenje priredio je Jevgenij Donskoj koji je poslije preokreta pobijedio Davida Ferera sa 3:6, 7:6, 7:5 i igraće protiv Stiva Džonsona za četvrtfinale. 

Kei Nišikori savladao je Milmana sa 2-0, a u osmini finala igraće protiv Slovaka Andreja Martina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.