Ovo je najpoželjnija vjenčanica na svijetu (VIDEO)
Foto:Screenshot

Ovo je najpoželjnija vjenčanica na svijetu (VIDEO)

Pinterest je dao odgovor na pitanje koje će zaintrigirati mnoge žene: kako izgleda najpoželjnija venčanica na svijetu?

Naime, vjenčanica koja su najviše dijeli na Pinterestu je vjenčanica Holi australskog brenda Grejs lavs lejs (Grace Loves Lace). Kako je originalna verzija ove najpoželjnije vjenčanice raprodata širom svijeta, brend je kreirao model vjenčanice Holi 2.0 koji je jednako predivan kao i Holi, ali ima sitne prepravke. 

Holi 2 dostupna je u bijeloj i boji slonovače, a nježnost vjenčanice dodatno je naglašena plaštom od svilenog šifona pričvršćenog na ramenima i izrezom na prednjem dijelu haljine ispod kojeg se nalazi čipka. 

Pogledajte kako izgleda…

b92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.