Mrvaljević pred današnji meč: Moldavac je opasan, ali ne i nepobjediv

Spreman za strat na OI

Mrvaljević pred današnji meč: Moldavac je opasan, ali ne i nepobjediv

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević u ponedjeljak oko 17 časova po našem vremenu boriće se sa Moldavcem Valerijom Duminikom na startu olimpijskog turnira.

„Moldavac je peti je u Evropi, a sedmi na svijetu. Opasan je borac, ali nije nepobjediv. Imam i ja neke kvalitete, koje ću pokušati da iskoristim. Dobro sam spreman, i fizički i psihički. Ostalo je da regulišem kilažu, kilogram i po da skinem, što nije mnogo i pripremljen ću ući u borbu. Daću sve od sebe da pobijedim, kao što uvijek i radim“, ističe Mrvaljević.

Mrvaljević je prokomentarisao i zlatnu medalju koju je juče osvojila džudistkinja sa Kosova Meljinda Keljmendi.

„Uopšte nije iznenađenje. Meljinda je velika šampionka, dvostruka prvakinja svijeta, najkonstantnija je takmičarka današnjice. Opravdala je ulogu favorita i svojoj zemlji donijela veliku radost“, kazao je Mrvaljević.

Reprezentacija.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.