Podgoričanin DJ Kojo objavio novi singl  “Addicted” (VIDEO)
DJ Koyo

Publika na nastupima već dobro reaguje

Podgoričanin DJ Kojo objavio novi singl “Addicted” (VIDEO)

Podgorički DJ i producent Jovan Kojičić Koyo objavio je na svom Youtube kanalu kompoziciju “Addicted”.

Ova kompozicija znatno se, kako navodi, razlikuje od prethodnih koje je radio, a tvrdi da mu muzika daje prostora za inovacije.

“U svakoj novoj kompozciji volim da eksperimentišem, a ova je svakako mali zaokret što se tiče žanra”, priznaje on.

Sa prethodnim kompozicijama “Shake It”, “Fiesta Loca”, “Te Acuerdas”, “My Way” osvajao je top liste po Evropi, pa se nada da će tako biti i sa ovom.

“"Addicted" će za inostrano tržište biti objavljena za izdavačku kuću "4HOUSE Digital" iz Australije sa kojom sam već sarađivao i uz čiju pomoć i promociju nadam se da će doprijeti do slušalaca širom svijeta. Što se tiče top lista nemam neko posebno očekivanje ali se nadam da će biti uvršćena u što više chartova i podcastova, a ostalo je sve na slušaocima”, ističe Koyo.

On otkriva da je numeru već puštao na nastupima, a publika, kako je istakao, dobro reaguje na istu.

Jovan Kojičić, poznatiji kao Koyo je pravi ambasador elektronskog zvuka i muzike u Crnoj Gori. Aktivan je kao DJ od 2000, a pored crnogorskih imao je priliku da nastupa po klubovima u Grčkoj, Belgiji, Rumuniji, Srbiji... Njegov rad je podržan od strane nekih od najvrijednijih DJ-eva u Evropi.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.