Užasavajuća povreda: Francuskom gimnastičaru prilikom preskoka pukla noga (VIDEO)
Foto: JustJared

Video uznemirujućeg sadržaja

Užasavajuća povreda: Francuskom gimnastičaru prilikom preskoka pukla noga (VIDEO)

Francuski gimnastičar Samir Ait Said doživio je prelom noge za vrijeme preskoka.

Dvadesetšetogodišnjaku je stradala lijeva noga prilikom doskoka poslije višestrukog salta u kvalifikacijama.

"Ne znam tačno šta se dogodilo, sem da je u pitanju tibija", rekla je šefica francuskog tima Korin Mustar-Kalon, dodavši da se Samir nalazi u bolnici sa reprezentativnim doktorom i da će se posle detaljnijih analiza znati da li mu je stradala samo kost.

Kompletna sala se u sekudni uhvatila za glavu, dok je većina njih prekrivala oči. 

"Samo sam čula druge gimnastičare kako govore – 'Nemoj da gledaš, nemoj da gledaš'. Iako se takmičimo za različite timove, poznajem Samira od svoje 14 godine. Užasno je to što mu se dogodilo, ali moramo se koncentrisati na ono što nas čeka", rekla je Danel Lejva, bronzana Amerikanka iz Londona 2012., prenosi B92.

UPOZORENJE: Video je uznemirujućeg sadržaja

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.