Đoković napustio olimpijsko selo
Foto: Getty Images

Zbog "više privatnosti i prostora dok trenira"

Đoković napustio olimpijsko selo

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, je prvih nekoliko dana u Riju bio smješten u selu kako bi proveo što više vremena sa ostalim sportistima tokom prilagođavanja okruženju, međutim, uoči nastupa na Igrama je odlučio da se premjesti u apartman u kojem je britanski teniski tim kako bi imao "više privatnosti i prostora dok trenira".

Đoković je glavni favorit u Riju, u subotu u ponoć po našem vremenu igra sa Nenadom Zimonjićem u dublu protiv Hrvata Marina Čilića i Marina Draganje. 

U nedjelju počinje nastup u pojedinačnoj konkurenciji protiv Argentinca Huana Martina del Potra, koji ga je pobijedio u borbi za bronzu prije četiri godine u Londonu.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.