Punije usne za samo 30 sekundi (VIDEO)
Ilustracija

Jednostvan trik

Punije usne za samo 30 sekundi (VIDEO)

Punije, sočnije, ljepše, senzualnije usne za samo 30 sekundi? Evo kako da to postignete!

Svi oni koji imaju male i tanke usne, a žude za nešto punijim, sigurno su pokušavali različite trikove i proizvode koji žele efekt punijih usana. Ne morate više tragati po internetu jer vam mi donosimo odličan trik uz koji će vaše usne sigurno izgledati veće i punije.

Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih dijelova lica i tijela, ali je sigurno djelotvorno jer funkcioniše na principu svijetlosti i sjenke. Puno je jednostavnije nego što mislite i može se uraditi sa svim bojama ruževa koje već imate.

Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi.

Uzmite dvije nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivičite i popunite svoje usne svijetlijom nijansom.

Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu.

Izblendajte prstima dvije boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svijetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

Za detaljnija upustva pogledajte video.

 

Nezavisne  novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.