Boka band objavo novi singl
Boka band

Nakon „Crnogorskog raja“

Boka band objavo novi singl "Rogač" (VIDEO)

Nakon što su prošle sedmice objavili singl „Crnogorski raj“, petočlani sastav Boka band, proteklog vikenda na manifestaciji „Fešta od rogača“ u Donjoj Lastvi predstavio je novu numeru pod nazivom „Rogač“.

Ova pjesma namjenski je rađena za pomenutu feštu, a autor muzike je vokal i gitarista Boka benda Deni Deranja, teksta bubnjar Oliver Nedović, dok je aranžman, kao i u 
prethodnoj pjesmi povjeren Saši Gajiću u čijem je studiju u Podgorici numera snimljena.

„Ideja je došla spontano, prije mjesec dana riješili smo da napravimo pjesmu za tu manifestaciju, ponudili je organizatorima i njima se na prvo slušanje svidjela jer je vesela, prava za fešte“ istakao je Deranja.

On je posebno ponosan što je publika numeru „Rogač“ super prihvatila.

„Sjajno su reagovali, a sad predstoji da istu promovišemo putem radio stanica i nastupa, kojih će tokom avgusta biti dosta“, kazao je Deranja.

Kako ističe, on i njegov bend neće se zaustaviti na pjesmi „Rogač“, već imaju u planu i da za ostale manifestacije koje se dešavaju u Boki takođe naprave himne. On obećava da će njihov novi singl u narednih mjesec dana dobiti i spot.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.