Adriana Lima otkrila: Ove 3 stvari su zaslužne za moj izgled
Andrijana Lima

Adriana Lima otkrila: Ove 3 stvari su zaslužne za moj izgled

Dakle ako želite da postignete savršenu formu i oblik tijela baš ona, Adriana vam poručuje da radite sledeće tri stvari....

Slavna manekenka i model Adrijana Lima godinama važi za jednu od najpoželjnih žena svijeta. Zahvaljujući nasleđenoj ljepoti i tijelu Venere, fatalna Brazilka bacila je na koljena mnoge slavne zavodnike, a zauvijek ostala tiha patnja polovini muške populacije.

Lijepo lice i zavodničke oči dobila je po rođenju, ali atraktivna Adrijana otkrila je da je za ovakvo tijelo morala malo da se pomuči.

Ona je još na početku karijere usvojila tri najvažnija uslova za vitko tijelo i lijepu, zategnutu kožu, od tada ih se stalno pridržava, i ne misli ikada da prestane.

Riječ je o hidrataciji, doručku i fizičkoj aktivnosti.

Andrijana otkriva i kako to svakog dana izgleda:

files1

1. Hidratacija

Za njenu zanosnu figuru, ali i zdravu kožu zadužena je pravilna i neprestana hidratacija tijela.

"Pijte vodu i imaćete lijepu kožu. Takođe, ispijanje vode pomaže da se zaustave napadi gladi. Ja mnogo vremena provodim u automobilu - razvozim djecu, idem na sastanke ili u teretanu. Tako je lako proći kroz "drive-in" i kupiti neku brzu, nezdravu hranu. Zato sa sobom uvijek nosim flašicu vode i svježe voće", otkrila je Adrijana.

2. Doručak

Manekenka slijepo slijedi uvjerenje da dan treba započeti napitkom koji podstiče metabolizam na rad. Ona zato doručkuje napitak od avokada sa malo vode i meda.

"Čim ga popijem, postajem puna energije, a metabolizam radi kao sat", otkriva Lima. Probajte i vi - pomiješajte čašu hladne vode, pola avokada i malo meda u blenderu i pijte svakog jutra.

3. Vježbanje

"Nema čarobnog štapića za fit figuru. Da bih bila u formi, moram puno da radim na sebi", otkriva manekenka i dodaje da svakog dana trči bar pola sata ili vozi bicikl, a kad god može odlazi u teretanu ili na boks, po čemu je takođe poznata.

files

"Boks mi je zabavan, a odličan je za zatezanje cijelog tijela. Pronađite aktivnost koja vam se najviše sviđa i pokrenite se, baš kao i ja", poručuje zanosna Brazilka.

Stil.Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.