Šta imaju zajedničko lubenica i seks?
Ilustracija

Saznajte

Šta imaju zajedničko lubenica i seks?

Okrugla, zelena, puna crnih koštica - na prvi pogled lubenica uopšte nije seksi. Međutim...

Pored mnogobrojnih sastojaka koji s višestruko blagotvorni za naš organizam, lubenica sadrži i citrulin za koji naučnici tvrde da djeluje poput "vijagre".

Riječ je o sastojku koji dovodi do opuštanja tijela i krvnih sudova, doduše ne toliko efikasno koliko i medicinski preparat za potenciju, ali ipak dovoljno djelotvorno.

Takođe, naučnici tvrde da je lubenica zbog svog opuštajućeg djelovanja vrlo efikasna i kod žena, a savjetuju da se jedu i koštice koje sadrže brojne korisne sastojke.

Dakle, umjesto da u fižideru hladite vino ili pivo, ohladite lubenicu i poslužite je već večeras! 

lubenica

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.