Sve dame su otkačile za ovim modelom farmerki (FOTO)
Ilustracija

Apsolutni hit ove sezone

Sve dame su otkačile za ovim modelom farmerki (FOTO)

Ako su vam dosadile klasične farmerice, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovim modelom, jer je on veoma seksi, šik i obožavaće ga ljubitelji ulične mode....

U posljednjih nekoliko sezona IT dame nisu "izlazile" iz iscijepanih farmerki koje izgledaju uvijek veoma urbano i uklapaju se sa svim stilovima...

Američki brend "Rayar Jeans" je riješio da iskoristi ovaj trend, te je iscijepan džins spojio sa efektnim nakitom, detaljom koji je odgovoran za brzo rastuću popularnost ovog modela.

Naime, klasične farmerke koje posjeduju iscijepane detalje su obogaćene zlatnim i srebrnim lancima, a dolaze nam u više boja, poput klasične denim, bijele, crne, sive... Ono što je važno napomenuti je da su ove farmerke napravljene uz pomoć posebne tehnologije pa se lanci savijaju uz nogu i nisu neudobni za nošenje.

Iako moramo da priznamo da ne izgledaju veoma praktično (pomislite na pranje!), ovaj atraktivan komad će sasvim sigurno podići bilo koju kombinaciju. (Elle.rs)



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.