Šta da radite ako vam je mali: Seks poze za one manje obdarene
Ilustracija

Uputstva

Šta da radite ako vam je mali: Seks poze za one manje obdarene

Saznajte koje su seks poze najbolje za muškarce koji nisu baš obdareni.

Prije nego što počnete, pobrinite se za predigru.

Postoje muškarci koji nisu obdareni onoliko koliko bi njihove partnerke želele, ili koliko bi oni sami želeli. Tu je jedina pomoć usavršavanjave tehnike.

Pored predigre, obavezno se poslužite i ovim pozama.

1. "Doggy" stajl

Prvo, to je jedna od omiljenih poza muškaraca, a drugo ova poza omogućava dublju penetraciju, pa će žena osjetiti da je penis veći. Što je zadnjica više, to će osjećaj biti intezivniji.

2. Zekine uši

U ovoj pozi žena leži na leđima, a noge su joj podignute tako da joj koljena budu u visini ušiju. Ispod zadnjice možete staviti jastuk, jer će penetracija tada biti bolja. Muškarac može da stimuliše klitoris ili bradavice, što će donijeti još uzbuđenja.

3. Zmija

Dok ležite na stomaku, stisnite noge i podignite zadnjicu polako. I ovdje je jastuk dobro pomogalo, zbog boljeg ugla i udobnosti. Za još intezivniju penetraciju, neka vam partner stisne bedra.

4. Ona je gore

Kada je žena gore, sav pritisak je na klitorisu. Takođe ova poza daje penisu bolji pristup G- tački.

Mondo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.