Šampionku Kristinu Rakočević ugostio predsjednik opštine Mojkovac
Foto: Nikola Zindović

Danas gost i opštine Bijelo Polje

Šampionku Kristinu Rakočević ugostio predsjednik opštine Mojkovac

Predsjednik opštine Mojkovac Dejan Medojević, jutros je ugostio svjetsku juniorsku šampionku u bacanju diska, Kristinu Rakočević i njenog trenera Marka Ristića.

Kristinu će danas ugostiti i predsjednik opštine Bijelo Polje, Aleksandar Žurić.

Naša atletičarka vratila se juče u Podgoricu, a na aerodromu je dočekala porodica, delegacija ASCG-a na čelu sa predsjednikom Miloradom Vuletićem.

Podsjećamo, Kristina Rakočević osvojila prvo mjesto na 16. Svjetskom atletskom prvenstvu za juniore u poljskom Bidgošću.

Ona je u finalu bacila disk 56.36m. 

Rakočevićeva je na taj način potvrdila da je u vrhu svjetske konkurencije pošto je i prošle godine osvojila dvije medalje na nadmetanju mlađih juniora u Kaliju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.