U ovom gradu su usluge prostitutki besplatne
Ilustracija

U ovom gradu su usluge prostitutki besplatne

Vlasnik jendog poznatog bordela u Salcburgu po imenu Herman “Paša” Muler ponudio je svojim mušterijama nešto što nikako neće odbiti.

Herman je sproveo jednu „akcijsku ponudu“ koju na snazi drži već osam nedjelja, a to je da svojim gostima uz besplatno piće nudi i besplatan odnos sa prostitutkama na račun kuće.

On je svim zainteresovanima ponudio svoje “radnice” besplatno u znak protesta protiv “derikoža iz poreske”, a ovim načinom radi genijalan marketing, koji niko ne može da oporezuje.

Država je svakim danom uzimala sve više novca na ime poreza, toliko da je kap prelila čašu, pa je rešio da svoj bojkot što prije implementira. Sa druge strane, kako on naglašava, vlasti ništa ne čine po pitanju ilegalne ulične ili takozvane apartmanske prostitucije.

Sve troškove je rešio da sam pokrije, a loša vijest je da zbog velikog interesovanja mušterija uskoro neće imati dovoljno “zaposlenih”.

Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.