Čuo neobične zvukove pa otkrio da nepoznata žena živi u potkrovlju njegove kuće(VIDEO)
Foto:Screenshot

Šok

Čuo neobične zvukove pa otkrio da nepoznata žena živi u potkrovlju njegove kuće(VIDEO)

Kada u potkrovlju svoje kuće otkrijete šišmiše, vjeverice ili termite to nije neobična stvar, ali jedan čovjek je ostao šokiran...

Naime, on je u svom potkrovlju otkrio ženu!

Dejvis Valman je bio šokiran kada je čuo buku koja je dolazila s gornjih spratovakuće u Vašingtonu. Pokušao je ući u prostoriju, ali su vrata bila zaključana. Pokucao je nekoliko puta, a žena je povikala:

"Džimi, jesi li to ti?".

Potom se buka "preselila" na tavan, pa opet u njegovu kancelariju. Tada je žena crne kose otvorila vrata, a Valman se suočio s potpuno nepoznatom osobom koja je rekla kako je ona vlasnica kuće.

"Ovo je moja kuća, ja živim ovdje. Ovdje sam već tri dana. Džimi je rekao da mogu živjeti ovdje", prenio je njene riječi.

Valman je u međuvremenu pozvao policiju, ali dok su oni stigli žena je već pobjegla. 

"Volim policajce i podržavam njihov posao, ali kada sam ih nazvao i rekao da je neko u mojoj kući i da mi je potrebna pomoć (prije nego je otkrio da je u pitanju žena) njima je trebalo 20 minuta da dođu. To je razočaravajuće", rekao je Valman.

Predstavnik policije Sijetla, negirao je njegove navode kazavši kako je policija stigla za šest minuta, ali da osumnjičene već nije bilo. 

Žena je najvjerovatnije ušla kroz prozor u kupatilu ispod kojeg su se nalazile požarne stepenice. Ništa nije ukradeno. Promijenio je sve brave, jer je utvrđeno da je žena živjela uporedo s njim tri dana u istoj kući.

Kliks.ba

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.