Glumica Snežana Savić se našla na meti perverznjaka! (FOTO)
Foto:Screenshot

Javno ga ponizila

Glumica Snežana Savić se našla na meti perverznjaka! (FOTO)

Poznata glumica Snežana Savić objavila je na Fejsbuku status u kojem se žali dsa je uznemirava jedan muškarac preko ove društvene mreže.

Slavna glumica je zgrožena načinom na koji se današnja omladina ponaša. Momak koji je uznemirava šalje joj slike polnog organa, a ona je riješila da ga namjerno na Fejsbuku raskrinka i upozori ostale djevojke. 

13686605215386438857215204501331443466740n

“Ne znam šta je sa našom omladinom. Ovaj dečko J.Đ. na prvi pogled lijep, zgodan, šarmantan mladi momak, ali ja sam zapanjena koliko je potkovan nekulturom, drskošću i bezobrazlukom. Šta se to dešava u mozgu takvih ljudi, pa šalju svoje polne organe umjesto pozdrava kao nešto najnormalnije. Ovo sam podjelila sa vama, dragi prijatelji, da se takve osobe postide svojih postupaka i razmisle prije nego što urade takvu gadost. Davno je rečeno: ČEGA SE PAMETAN STIDI, LUD SE PONOSI“, napisala je Snežana u svoj Fejsbuk postu.

 B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.