Karmini koji su pravi ljetnji hit (FOTO)
ilustracija

Karmini koji su pravi ljetnji hit (FOTO)

Kada je šminkanje u pitanju, koliko god se trudile da se dobro našminkate, usne su nekako najbitnije. I onda kada naglastie oči jakim sjenkama, usne su te koje privlače pažnju svih, pa je zbog toga potrebno da uvijek budu uredno našminkane i to bojama koje vam se dopadaju, ali i pristraju vašem tenu.

Tamno bordo

Iako se bordo češće nosi u zimskim danima, veoma tamna nijansa ove boje odlična je i za vrele dane. Nije vam potrebno da mnogo šminkate oči ili da previše šminkate lice, osnovna podloga toliko da svoj ten učinite savršenim, maskara i ovakav karmin, te ćete u bilo kojoj prilici biti veoma zapažene i izgledaćete savršeno.

20160718074210601503

Pink 

Roze nijanse su uvijek popularne ljeti. Uz sve ono što se nosi, bilo tamnija ili svjetlija garderoba, jednostavna ili neki zanimljivi printovi, roze će savršeno ići uz to, a vama će dati vedar izgled. Međutim, pink, odnosno jarko roze nijansa izgleda odlično na svakoj djevojci tokom ovih dana

20160718074216010468

Boja “mesa"

Kada se ova boja pomene svi znamo na šta se tačno misli. Nijansa koja je između bordo i roze, takva da u stvari izgleda veoma prirodno. Odlična je za takozvani nomakeup look, jer samo naglasi vaše usne i daje im bolji izgled, ali se ne primjećuje toliko da ste našminkane, pa je zbog toga većina voli.

20160718074222201416

Crvena 

 Bez nje se ne može. Već dugo, crvena boja kada su usne u pitanju je aktuelna i većini djevojaka na prvom mjestu. To je svakako čini must have bojom za ljetnje dane, a i nije za čudo, budući da daje odličan, vatreni izgled svakoj dami koja se za nju odluči.

20160718074228970412

Lila

Ljubačasta i sve nijanse ove boje koje su se pojavile bile su pravi bum u svijetu šminke. No, dok se zimi sigurno odlučujete za tamnije nijanse ove boje, lila, boja jorgovana, odlična je kako za dnevne, tako i večernje prilike. Daje nježan, romantičan izgled, pa kao takva odlično pristaje djevojkama koje vole ovakav stil

20160718074234135364

Tamno narandžasta

Narandžasta boja rijetko kome dobro stoji na usnama, međutim, njena tamnija nijansa će vas sigurno oduševiti svojim izgledom. Osim što odlično naglasi vaše usne,  možete ga nositi i tokom dana i tokom večeri, kao dio ležerne, poslovne ili svečane kombinacije, jer će uz svaku načiniti da izgledate savršeno.

20160718074241038618

Plava

Za odvažne, hrabre djevojke, koje vole da šminku i modu koriste kao dio igre, plava boja karmina je jedan od najboljih izbora. Osim što savršeno izgleda na usnama, mnogo toga kaže o djevojci koja ga nosi, zbog čega će sigurno biti dosta primijećena gdje god da se nađe. Boje su tu da nam uljepšaju život. Da loše vrijeme pretvori u bolje, da lijep dan učini još ljepšim, a svakako da istaknu ljepotu i ličnost djevojke koja ih nosi. Koja je boja tvoj izbor ovog ljeta?

20160718074247015422

Nezavisne novine

 



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.