Ovaj čovjek je genije: Napravio je mašinu koja štampa novac (VIDEO)
Foto:Screenshot

Pogledajte kako je to uradio

Ovaj čovjek je genije: Napravio je mašinu koja štampa novac (VIDEO)

Okej, štampanje novca je protiv zakona, to svi znamo, ali ne možemo a da vam ne pokažemo ovog majstora!

Nevjerovatan video dolazi nam iz domaće produkcije, sa JuTjub kanala Uradi sam, gdje se neko dosjetio kako da odšampa prave novčanice od komada novinskog papira. Stvar djeluje magično, toliko magično da su mnogi posumnjali da se radi o mađioničarskom triku. 

Ipak, kreator snimka nudi detaljno uputstvo kako da i sami napravite svoju mašinu za štampanje novca. Kako tvrdi, potrebno vam je parče crne folije, dva komada drveta, plus još dva komada drveta valjkastog oblika, četiri šrafa i kartonska podloga. To je to! 

Iako je vrlo moguće da se zaista radi o triku, i dalje je u pitanju sjajna fora. Ipak, nemojte isto raditi kod kuće -štampanje novca je nezakonito za privatna lica i ako pokušate isto, radite to na sopstvenu odgovornost.

BulevarB92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.