Žene priznale: Ovo je najčešći razlog zašto glumimo orgazam!
Ilustracija

Saznajte zašto to rade

Žene priznale: Ovo je najčešći razlog zašto glumimo orgazam!

Naučnici otkrivaju zašto žene to rade.

Studija sajta za upoznavanja Ilicit Encounters, koja je obuhvatala 1.100 ispitanika, otkrila je da 7 od 10 žena glumi orgazam. Polovina žena koja je sklona simulaciji orgazma to objašnjava činjenicom da seks traje predugo, ali to ne žele da kažu svojim partnerima kako ne bi povrijedile njihova osjećanja. U istom istraživanju pokazalo se da jedan od tri muškarca ima iste navike, piše Askmen.

Trećina anketiranih žena glumljenje orgazma opravdava činjenicom da im je tokom seksa bilo dosadno, dok druga trećina je priznala da nije bila raspoložena, a ostatak žena glumu opravdava umorom.

Držite se limunada na sljedećem dejtu, jer je 28 procenata žena otkrilo da su lažirale orgazam zato što su prije seksa mnogo pile s partnerom, a 16 procenata zato što su imale seks sa novim partnerom koji još nije znao kako da ih zadovolji. Jedna od šest žena ovu vrstu pretvaranja čini zbog problema sa dostizanjem orgazma tokom samog seksa.

ZAŠTO MUŠKARCI GLUME ORGAZME?

Što se tiče muškaraca oni najčešće simuliraju orgazam jer ne žele da povrijede osjećanja partnerke, a drugi najčešći razlog je uticaj alkohola.

ČEŠĆE GLUME DJEVOJKE U DUGIM VEZAMA?

Posebnu pažnju moraju voditi parovi koji su u dugim vezama ili braku, jer su rezultati pokazali da su žene osam puta sklonije glumi orgazama sa dugogodišnjim partnerima, nego sa novim partnerima ili s onima s kojima imaju aferu.

Dobra vijest (ako je u ovom slučaju uopšte ima) predstavlja podatak da polovina žena ne vidi ništa loše u glumljenju orgazama kako ne bi povrijedili svoje partnere, dok svega 36 procenata muškaraca ima isti stav.

Žene su takođe tri puta češće priznale da je vrlo lako odglumiti orgazam.

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.