Upozorenje turistima: Leglo zmija u Dubrovniku
Dubrovnik

Oprez!

Upozorenje turistima: Leglo zmija u Dubrovniku

U Pločama, turističkom centru Dubrovnika, nalazi se leglo poskoka, a nadležni koji su o ovoj pojavi blagovremeno obaviješteni još ništa nisu preduzeli, piše "Dubrovački vjesnik".

Leglo se nalazi u napuštenoj kući na adresi Obodska 7, navodi se u apelu koji je stigao na adresu tog lokalnog lista.

"Kuća ima ulaz iz Cavtatske ulice, ali ne preporučujem ulaziti radi zmija. Prošle godine u istoj ulici bilo je leglo štakora, ove godine nema ni jednog, ali zato ima poskoka", navodi se u apelu.

Jedna od stanarki ove ulice potvrdila je navode.

"Tu su vam zmije svakakve, crne, zelene... Obavijestili smo sve komunalne službe, pa čak i vatrogasce, ali niko još ništa nije preduzeo", rekla je ona za "Dubrovački vjesnik".

Obodska ulica inače se nalazi na Pločama, u turističkom centru Dubrovnika.

S obzirom na to da niko ne preduzima ništa, susjedi su se navodno organizovali da nabave mungosa.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.