Seks poze koje će svaki astro znak dovesti do vrhunca
Ilustracija

Astrologija

Seks poze koje će svaki astro znak dovesti do vrhunca

Horoskopski znak partnera može da vam otkrije jednu jako važnu stvar - kako da ga očas posla dovedete do vrhunca.

Ovan

Poza 69

Ovan u sve životne stvari ulijeće pravo glavom, a seks nije nikakav izuzetak. Kao pioniri Zodijaka, Ovnovi svoje najbolje talente ispoljavaju na samom početku, a ovakva predigra pružiće im nevjerovatno zadovoljstvo.

Bik

Misionarska poza (Bik na vrhu)

Bik u pojedinim trenucima želi dašak klasike. Ne možemo reći da je ovaj znak konzervativan, već voli da se drži oprobanih stvari, pa je zato ova poza savršena za dostizanje maksimalnog užitka. Međutim, ovaj Bik voli kada je gore jer tako može da ispolji i svoju divlju stranu – što je takođe savršeno i za osobu koja je ispod njih.

Bliznaci

Poza makaze

U ovoj pozi Blizanci se spajaju sa svojom drugom polovinom poput slagalice. S obzirom da obje osobe imaju raširene noge, a njihove genitalije su ukrštene, u pitanju je savršena poza iz koje možete preći u bilo koju drugu, a Blizanci vole raznovrsnost. Pritom, Blizanci su izuzetno vješti s rukama, pa im ova poza dozvoljava da dodirnu svaki dio partnerovog tijela.

Rak

Uvijena poza

Kada je pokazivanje naklonosti u pitanju, Rak dobija najvišu ocjenu. Zapravo, Rakovi su najbolji kad svaki djelić njihovog tijela može da dodirne partnera. Za njih se sve svodi na spajanje tijela u požudi i ljubavi.

Lav

Misionarska poza (Lav na dnu)

Svako ko voli Lava želeće da bude sa njim licem u lice jer ovi mačići su najbolji kada imaju osjećaj da ih neko obožava (prodoran pogled u trenutku strasti može da postigne toliko toga). Plus, s obzirom na to da je partner na vrhu, Lav je taj koji prima užitak i zato može da uživa u pažnji.

Djevica

Uspravni seks

Djevice su čuvene po tome što obožavaju čistoću, pa to možete iskoristiti i odvesti je na seks pod tušem. Ne samo da ova poza pruža dublju penetraciju, već je i čišćenje nereda koji može da stvori nikad lakše – a to je već samo po sebi orgazmičko iskustvo za urednu Djevicu.

Vaga

Pravi ugao

Vage su oličenje elegancije i uvijek žele da izgledaju savršeno, čak i tokom seksa. Idealna poza za Vagu?

Djevojka bi trebalo da legne na leđa na sto ili krevet i obmota svoje noge oko partnera. Sa oba mjesta svaka osoba će izgledati savršeno, što će veoma uzbuditi znak koji karakterišu elegancija i harmonija.

Škorpija

Seksi kašika

Škorpija vlada seksom i tajnama. Vole da se duboko upuste u sve, ali isto tako gledaju da svoje zadovoljstvo ostane obavijeno velom tajne. Kako bi dobila to što želi, potrebno je da djevojka legne na stomak i podigne svoju zadnjicu tako da muškarc može da legne preko nje. U pitanju je intimna i zadovoljavajuća poza, ali nedostatak kontakta očima dopušta da nešto ostavimo i mašti.

Strijelac

Katanac

Strijelac voli takmičenje i veoma ga uzbuđuje malo prijateljske akcije tokom seksa. Ako želite da pobijedite, pokušajte ovo: Djevojka leži na leđima sa nogama obmotanim oko Strijelčeve glave dok on stoji ili kleči. Ovo daje podjednaku snagu partnerima koji sada mogu da se u žaru strasti bore za dominaciju u krevetu. Ko uloži više truda u tuđe zadovoljstvo je jasan pobjednik.

Jarac

Dogi poza

Sa Jarčevima se nikad ne zna. Iako izgledaju profesionalno i ozbiljno, uglavnom vole da se potpuno otkače u spavaćoj sobi. Međutim, ako izuzmemo male nastranosti, Jarčevi najviše uživaju u klasičnoj dogi pozi. Razmišljajte o njoj kao o uvodu u sve ono što ovaj znak može da vam pruži.

Vodolija

Obrnuta kaubojka

Muškarci u ovom znaku najviše cijene pogled na žensku zadnjicu, dok djevojke vole da pokažu šta umiju. Za dodatno zadovoljstvo ovaj znak bi trebalo da sjedi sa raširenim nogama dok je dama na njemu.

Ribe

Od glave do pete

Omiljena seks poza riba oslikava njihov znak – dvije ribe koje plivaju u suprotnim pravcima. Pored toga što će imati pun kontakt sa tijelom ljubavnika, Ribe će imati pristup svom omiljenom dijelu tijela – stopalima. Sjedite u krilo Ribi i slobodno zabacite svoje noge ka njoj kako bi užitak bio maksimalan.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.