Irina Šajk zaplakala na Vimbldonu tokom svađe s Bredlijem Kuperom (VIDEO)
Bredli Kuper i Irina Šajk

Ljubavna svađa

Irina Šajk zaplakala na Vimbldonu tokom svađe s Bredlijem Kuperom (VIDEO)

Dok su svi posmatrali pobjedu Endija Mareja u finalu Vimbldona, jedan dio javnosti primijetio je neprijatnost na tribinama - trenutak kada su se Bredli Kuper i lijepa Irina Šajk posvađali toliko da ona nije uspjela da sakrije suze.

Tokom drugog seta meča između Miloša Raonića i Endija Mareja, kamera je na trenutak bila uperena u jedan od najpoznatijih parova na planeti. Na Kuperovu nesreću, upravo u tom momentu on je toliko iznervirao svoju dragu da ona nije uspjela čak ni da sakrije suze i nije htjela ni da ga pogleda.

Ono što je posebno razočaralo obožavateljke Bredlija Kupera, koji je često na vrhu lista najpoželjnijih muškaraca na planeti, jeste to što se on, s polusmješkom, samo okrenuo ka terenu i nastavio da gleda meč kao da se ništa nije dogodilo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.