Odvešćete svaku djevojku u krevet, potrebno je samo ovo da uradite
ilustracija

Vodič za muškarce

Odvešćete svaku djevojku u krevet, potrebno je samo ovo da uradite

Situacije u kojima bi trebalo da natjerate djevojku da izađe sa vama često nisu nimalo lake. Međutim, naučnici su naveli nekoliko stvari koje će vam pomoći da budete veći zavodnik.

1. Puštaje bradu

Otarasite se brijača i pustite bradu da izraste. Prema istraživanju Univerziteta Novi Južni Vels, duža dlaka čini da se djevojke osjećaju sigurnije pored vas, da ne pričamo o tome što ćete izgledati muževnije.

2. Stav tijela

Vježbanje dobrog držanja tijela je sjajan način da privučete nježniji pol. Zato odmah ispravite leđa i povucite ramena kako biste bili primijećeni. Govor tijela šalje signale o vašoj ličnosti, što može da utiče na to kako vas ostali vide.

3. Zaboravite na osmjeh

Čudno zvuči, ali žene se više pale na muškarce koji se ne smiju. Studija Univerziteta Britanska Kolumbija pokazala je da djevojke nasmijšene momke ne smatraju dominantnim.

4. Mišići

Možda ovo zvuči površno, ali muškarci sa većim mišićima privlačniji su suprotnom polu. Razlog za to je skrivena poruka koja o tom muškarcu govori da ima odličan genetski potencijal.

Dakle, posjetioci teretane imaju veće šanse da u krevet odvedu djevojku. Obavezno sa njom isprobajte ove 3 poze jer će je istog trenutka dovesti do orgazma.

5. Znoj

Istraživanje Univerziteta u Kaliforniji navodi da žene više vole ''prljavije'' muškarce. Za to je zaslužan feromon androstadinon koji utiče na to se žene lakše uzbude i znatno im se popravi raspoloženje.

6. Duhovitost

Ukoliko ste u stanju da šalama nasmijete djevojku, bićete joj mnogo više privlačni.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.