7 vježbi koji će spržiti masne naslage s donjeg stomaka (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Trening

7 vježbi koji će spržiti masne naslage s donjeg stomaka (VIDEO)

Otkrijte 7 vježbi, koje će vam pomoći da oblikujete dio tijela koji je najteže izdefinisati i da eliminišete „salo“ sa stomaka.

Stiglo je ljeto, a vi niste zadovoljni svojim tijelom? Muče vas naslage na stomaku? Znate i sami da savršeno tijelo ne može nastati preko noći, nego da zahtijeva višemjesečne treninge i zdraviji režim ishrane.

Trojica poznatih fitnes trenera Kris Rajan, Vil Lanijer i Ben Vegman osmisli su mini fitnes program od 7 vježbi, koje možete da radite bilo u teretani bilo kod kuće, a koji će vam uz određeni režim ishrane pomoći da se riješite masnih naslaga s donjeg dijela stomaka brže nego inače.

Vježba 1: V- SIT

Vježba 2: HOLLOW BODY HOLD

Vježba 3: DIZANJE LOPTE NOGAMA

Vježba 4: PODIZANJE NOGU U VISEĆEM POLOŽAJU

Vježba 5: PODIZANJE NOGU SA PODA

Vježba 6: OBRNUTI TRBUŠNJACI NA KLUPI

Vježba 7: SPRINT

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.