3 sjajne fore za nikad jači muški orgazam
Ilustracija

Za ludilo u spavaćoj sobi

3 sjajne fore za nikad jači muški orgazam

Ako poslušate ove savjete, odmah ćete otrčati do partnerke i tražiti seks.

Doživjeti orgazam, bilo da to radite sami ili sa partnerkom, na mnoge načine poboljšava funkcionisanje vašeg tijela.

Ne samo da ćete tako popraviti raspoloženje, nego ćete i smanjiti rizik za dobijanje raka prostate.

– Premda su ejakulacija i orgazam dvije različite stvari, kod muškaraca se događaju u isto vrijeme i imaju funkciju oslobađanja stresa. Poslije doživljenog orgazma muškarci lakše zaspu, smanjuje im se pritisak i popravlja se opšte zdravstveno stanje tela – rekla je seksolog Samanta Evans.

Ona je otkrila i tri najbolja načina za povećanje intenziteta orgazma.

1. Koristite lubrikante

Korišćenje lubrikanata tokom seksa je sjajan način da se osjećate nikad bolje, a samim tim ćete i povećati jačinu orgazma. Lubrikanti na bazi ulja su ujedno i dobar način da spriječite preranu ejakulaciju.

2. Koristite seks igračke

Prstenovi za penis odličan su način da odložite ejakulaciju i povećate zadovoljstvo tokom seksa. To je zbog toga što prsten ograničava dotok krvi, što rezultuje čvršćom erekcijom.

3. Masiranje prostate

Za prostatu se često kaže da je muška G-tačka i da pruža nevjerovatan osjećaj kada se stimuliše. Orgazmi postignuti na ovaj način odlični su za zdravlje jer se izbacuju štetne bakterije i mrtve ćelije iz prostate.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.