Sekulić propušta kvalifikacije za EP
Blagota Sekulić

Sekulić propušta kvalifikacije za EP

Blagota Sekulić neće nastupati za reprezentaciju Crne Gore ovog ljeta u kvalifikacijama za Eurobasket.

Kapiten nacionalnog tima tražio je dodatno vrijeme za odmor, u dogovoru sa Košarkaškim savezom Crne Gore, saznaje Arena. To ne znači i definitivan oproštaj Sekulića od crvenog dresa sa grbom Crne Gore.

Podgoričanin koji ima 34 godine ovih dana treba da potpiše ugovor sa španskom Fuenlabradom. Uvijek je bio na raspolaganju nacionalnom timu, to je pokazao i prošle godine kada je "crvene“ kao najiskusniji predvodio do zlata na Igrama malih zemalja Evrope na Islandu.

Sada je procijenjeno, da njegov veliki doprinos nije neophodan u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, s obzirom da nacionalna selekcija ima četiri ili pet vrhunskih rješenja na centarskim pozicijama.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.