Prekinut meč Grčke i Hrvatske zbog opšte tuče vaterpolista u bazenu (VIDEO)
Ilustracija

Prekinut meč Grčke i Hrvatske zbog opšte tuče vaterpolista u bazenu (VIDEO)

Juniorska reprezentacija Hrvatske pobjednik turnira u Beogradu. Ali, finalni meč protiv Grčke nije završen zbog opšte tuče!

Beograd je bio domaćin jakog međunarodnog turnira za mlade vaterpoliste (igrači do 19 godina), ali je bio i poprište tuče u finalu između Hrvatske i Grčke.

Presedan je da meč za pobjednika nije završen, jer je zbog masovne tuče prekinut na 3,43 minuta prije kraja pri vođstvu Hrvatske 11:9.

Hrvati su, potom, proglašeni za pobjednika. 

Prema šturim informacijama, igra je bila obostrano gruba, a sudije su imale blag kriterijum. Navodno je masovna "šorka" u bazenu izbila nakon što je hrvatski vaterpolista udario grčkog (tako tvrde Grci)...

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.